
In versie 1.38.0 zijn een proefperiode voor Business, de eerste plugin en vijf nieuwe talen toegevoegd.
14-daagse Business-trial. Na registratie wordt de proefperiode van het Business-tarief geactiveerd; een kaart koppelen is niet nodig. Het aantal resterende dagen wordt weergegeven op de avatar in de kop van het dashboard en op de site.
Wanneer de trial of het abonnement is verlopen. Bovenaan het dashboard verschijnt de melding ‘Abonnement verlopen’: ‘Je winkels zijn niet toegankelijk voor klanten. Kies een tarief om de toegang te herstellen en weer bestellingen te kunnen accepteren.’ Naast de melding staat de knop ‘Tarief kiezen’, en op de avatar staat het label ‘VERLOPEN’.