
برای همهٔ اپلیکیشنها یک پارامتر جدید اضافه شده است - نوع دسترسی «خصوصی». در بخش «تنظیمات - دسترسی به اپلیکیشن» میتوانید Telegram IDهایی را مشخص کنید که اجازهٔ دسترسی به اپلیکیشن شما را دارند.
این تنظیم هنگام ایجاد اپلیکیشن در سرویس ما انتخاب میشود، اما میتواند در هر زمان و بدون محدودیت در هر دو جهت تغییر کند.

اگر کاربر به اپلیکیشن دسترسی داشته باشد، میتواند وارد آن شود و تمام محتوا را ببیند. در غیر این صورت، صفحهٔ زیر را خواهد دید.

این بهروزرسانی همهٔ کاربران را در هر پلن تعرفهای شامل میشود.